Tuesday, 26 February 2013

Friday, 18 January 2013

Kenangan..

Hari nie dah 19 Januari.. nak 18 januari :( genaplah umur aku 15 . Alhamdulillah Allah panjangkan umur aku. Thanks untuk acap. dia orang pertama wish birthday aku wee sayang kau acap hhaha xD


Tengokk tu ahah , belum 18 januari , dah wish duluu apelah dia nie :D Hari hari tweet pasal dia kat twitter haha dia pun sama jer xD
Then malam tu ada orang mesej . Dia mesej cam nie 'Happy Birthday awak. semoga Happy :)' wehh sentap la baca . Kau orang keenam wish aku, bukan orang pertama mcm dulu :') yela siapalah aku bagi kau :') Sedih pun ada. Tahulah kau dah happy . Kau sendiri tahu kan aku tengah sedih. Apepun aku tetap hargai wish tu . Aku tak boleh nak ucap Terima Kasih kat kau, sebab aku dah janji dengan diri aku sendiri yang aku takkan layan kau sampai bila bila :'( Aku benci kau . Dah banyak kali aku try untuk lupakan kau tapi masih ada dalam ingatan aku . Setiap hari aku bangun pagi, aku rasa aku mcm aku mimpi yang kau takde dekat dengan aku . Tapi semuanya realiti. Hari hari lepas bangun pagi, aku tunggu mesej dari kau , air mata pun dah mengalir :'( aku taktahu knape aku macam nie. Maybe aku rindu kau kod. Aku tinggalkan kau sebab aku tahu HATI kau dah ke orang lain . Aku terpaksa layan kau macam sampah weh , biar kau benci aku. Aku tahu kau tak bahagia dengan aku :'( Malam tadi pukul 11:51 PM dia mesej

' Happy sweet 15, lagi sejap birthday awak nak habis, semoga ape yang awak impikan tercapai, Jiyaa my polar bear '

aku benci baca mesej nie. boleh buat aku sedih tahu tak hmm :'( sedih teramat. pergilah kau jauh jauh dari hidup aku , aku tak suka.. takpaya lah ambik berat pasal aku lagi.. kau kan ade life sendiri.. kau kan da bahagia hmm :( ...